AANGENAAM 2018

Maak kennis met drieëntwintig auteurs van Godijn Publishing.

Van links naar rechts:

Allice Bakker, Aloysius Keller, Anja Maas, Liesbeth Jochemsen, Elly Godijn en Esmeralda van Belle.

Fiona Hack, Garvin Pouw, Ingeborg van 't Pad Bosch, Jeroen Kraakman, Johan Klein Haneveld en José van Winden.

Lieve van den Berg, Marc Kerkhofs, Ronald van Assen, Monique Kroezen, Motell Rijnen en Onno-Sven Tromp.

Silvia van Gimst, Sonn Franken, Titia Muizelaar, Wil van Bree en Oli Veyn.

AANGENAAM

Een verhalenbundel met verhalen van drieëntwintig Godijn Publishing auteurs waarin je kunt kennismaken met hun schrijfstijl en genre. AANGENAAM KENNISMAKEN.

Deze bundel is vanaf 29 september verkrijgbaar, de primeur is op het BOEK10 SchrijfEvent. 

Coverontwerp en fotograaf: Jeroen Mies

Covermodel: Cat Candy K. en Michel Maat


Beste lezer, aangenaam kennis te maken ...

Jouw nieuwsgierigheid is gewekt en je hebt dit boek omgedraaid om de achterflap te lezen. Groot gelijk. Wat je in handen houdt, is een bonte verzameling ontroerende, spannende, ingetogen en uitbundige verhalen, met liefde verteld door drieëntwintig auteurs. Dit is een uit de kluiten gewassen visitekaart van een hechte groep schrijvers, die hun inspiratie en kunnen hebben samengebracht in deze bundel. Dit boek belooft ontspanning en spanning en het hele scala aan emoties daartussenin. Je krijgt verhalen voorgeschoteld die de nieuwsgierigheid prikkelen en auteurs waar je meer van wilt lezen. Allemaal hebben ze een of meerdere boeken op hun naam staan en deze verzameling is een kennismaking met hun stijl, hun taal, hun stem.

Ga op ontdekkingsreis, laat je verrassen door deze boeiende auteurs. Dit boek is een rendez-vous, want ook voor Alice Bakker, Aloysius Keller, Anja Maas, Elly Godijn, Esmeralda van Belle, Fiona Hack, Garvin Pouw, Ingeborg van 't Pad Bosch, Jeroen Kraakman, Johan Klein Haneveld, José van Winden, Liesbeth Jochemsen, Lieve van den Berg, Marc Kerkhofs, Monique Kroezen, Motell Rijnen, Oli Veyn, Onno-Sven Tromp, Ronald van Assen, Silvia van Gimst, Sonn Franken, Titia Muizelaar en Wil van Bree is het aangenaam kennis met jou te maken.

Aangenaam


Mis het niet! Vergeet niet een rode pluchen theaterstoel te reserveren!

Ticket voor het SchrijfEvent vanaf € 19,95. Reserveer hier...