Schrijversduo Bakker & Godijn

Maak kennis met ...

Angela & Emma

Alice Bakker is namens het schrijversduo Bakker & Godijn aanwezig om te vertellen over hun schrijfproject en uiteraard over de twee zussen! 

Tevens heeft ze alle Godijntjes mee, waarover ze meer kan vertellen. Een Godijntje is een kleine roman waarmee je kennismaakt met een van de auteurs van GP.  Je vindt Alice in de schrijversfoyer!

Angela & Emma, Weerzien

Angela en Emma hebben een onbezorgde jeugd, lijkt het. Totdat Emma op achttienjarige leeftijd vertrekt en alle banden met haar familie verbreekt. Haar rugzak is gevuld met familiegeheimen die voor de buitenwereld onzichtbaar zijn, zelfs voor Angela.

Vijfentwintig jaar later neemt Angela het heft in eigen handen en gaat op zoek naar haar zus. Iets wat ze veel eerder had moeten doen. Diep weggestopte geheimen komen aan de oppervlakte en zorgen ervoor dat het leven van de tweelingzussen nooit meer wordt zoals het was.

Angela & Emma, Weerzien is een intrigerende novelle met een diepere laag. Het is de intro voor de gelijknamige roman.Mis het niet! Vergeet niet een rode pluchen theaterstoel te reserveren!

Ticket voor het SchrijfEvent € 27,50 Reserveer hier...

SchrijfEvent BOEK10
Alle rechten voorbehouden 2022
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.